بصراحه حكايه تقشير الثوم كانت حاجه فظيعه فقولت اجيبلكم الطريقه هى سهله اوى الطريقة بسيطة
ضعي الثوم بكامله في كيس بلاستيكي و اغلقيه جيدا
جمديه لمدة يومين (في الفريزر)
بعدها أخرجيه و دعيه يذوب قليلا و بمجرد فرك القشرة بين أصابعك ستزول و
ممكن إعادته للتجميد و إستعماله متى ما أردت و يجب وضعه في علب محكمة
الغلق أو أكياس التجميد لمنع تسرب الروائح الى الفريزر
و هذه المراحل بالصور
الثوم بكامله قبل التقشير
أكياس الطعام البلاستيك
الثوم بعد التجميد و التقشير
مستنيه تجربو وتقولولى
ضعي الثوم بكامله في كيس بلاستيكي و اغلقيه جيدا
جمديه لمدة يومين (في الفريزر)
بعدها أخرجيه و دعيه يذوب قليلا و بمجرد فرك القشرة بين أصابعك ستزول و
ممكن إعادته للتجميد و إستعماله متى ما أردت و يجب وضعه في علب محكمة
الغلق أو أكياس التجميد لمنع تسرب الروائح الى الفريزر
و هذه المراحل بالصور
الثوم بكامله قبل التقشير
أكياس الطعام البلاستيك
الثوم بعد التجميد و التقشير
مستنيه تجربو وتقولولى